NORD-VPN-BANNER-BRA-1024x154

HÅRDVARA FÖR ATT SE PÅ IPTV

Vi på IPTVKING har satt ihop en guide med vilken hårdvara du kan använda för att se på ip tv kanaler, och hur du får dessa att fungera på din enhet. De olika enheterna är lite olika svåra att få det att fungera på, men näst intill vilken enhet som helst går att streama iptv igenom.

En guide för varje enhet!

För att läsa om hur du går till väga för att få igång iptv på din enhet, klicka bara i listan nedan som kommer du till en guide. Vi har också en guide för sig om bara själva apparna du behöver, och här går vi igenom för och nackdelar med varje iptv app.

Hårdvara-som-behövs-för-att-kolla-på-IPTV-2-1

ENHETER DU KAN ANVÄNDA FÖR ATT SE PÅ IPTV

Smart-TV-för-IPTV-kanaler

Smart TV

Kanske vanligaste och bästa sättet att kolla på IPTV kanaler är naturligtvis via en tv, men för att kunna göra det behöver den vara “smart”. Denna typ av tv apparater kallas för smart tv, och skillnaden mot vanliga tv apparater är att dessa går att installera appar på. Vill du veta mer om hur du kommer igång med att kolla på iptv med en smart tv, så har vi en hel guide om detta.

LÄS GUIDEN OM IPTV PÅ SMART TV

IPTV-Projektor

Projektor

Kanske inte den första enheten av hårdvara att kolla på ip tv som man tänker på, men faktum är att projektorer är ett av det bästa alternativen. Det har hänt mycket med projektorerna det senaste åren. Dagens projektor använder sig av led teknik, och har Android inbyggt i sig från start. Är du nyfiken hur detta funkar, har du en hel guide för det.

LÄS GUIDEN OM IPTV PÅ PROJEKTOR

Datorer

Dator

För dig som har tänkt dig att spela upp iptv kanaler via din laptop, eller stationära dator har vi satt ihop en guide om det. Datorn är kanske det enklaste sättet att börja streama kanaler från hela världen, och du behöver ingen annan hårdvara än din dator. Läs guiden så får du redan på vilka program du behöver, och hur du kommer igång direkt.

LÄS GUIDEN OM IPTV PÅ DATORER

Surfplatta

Surfplatta

Vi har satt ihop en guide om hur du kan kolla på iptv via din surfplatta, oavsett om det är en Android eller en med iOS från Apple. Dessa två olika typer av surfplattor har lite olika appar man behöver ladda ner för att komma igång, men vi hjälper dig att hitta rätt app för din enhet. In och läs guiden om iptv på surfplatta.

LÄS GUIDEN OM IPTV PÅ SURFPLATTA

Kolla-på-IPTV-Tjänster-via-mobilen

Smartphone

Smarttelefoner eller Smartphones som det heter på engelska, är den perfekta bärbara media spelaren du kan ha med dig över hela världen. Och en smartphone har allt du behöver för att komma igång med att kolla på iptv via den, bara du har tillräckligt bra täckning på den vill säga. Läs våran guide om vilka appar du behöver ladda ner till din mobil telefon.

LÄS GUIDEN OM IPTV PÅ SMARTPHONE

Apple-TV-Box

Apple TV

För alla er som älskar Apple och deras produkter, så har vi naturligtvis också skrivit ihop en hel guide hur du får iptv att fungera på din Apple Tv. Denna typ av media spelare fungera ungefär som en iptv box från Android. När du ska använda iptv kanaler på en Apple tv är det lite andra appar du behöver, men lugn vi hjälper dig med vilka du ska ladda ner.

LÄS GUIDEN OM IPTV PÅ APPLE TV

IPTV-Box-med-android

Mediaspelare & Iptv box

Vill du inte köpa en helt ny smart tv, så är iptv box ett utmärkt sätt att göra om din dumma till en smart tv. En iptv box är alternativet till Apple tv för alla som föredrar Android produkter, och en mediaspelare med Android är också mycket billigare än Apple’s alternativ. Här är en komplett guide i hur du kommer igång, och vad en iptv box kostar att köpa.

LÄS GUIDEN OM IPTV PÅ IPTV-BOX

Chromecast-dongel

Chromecast

Sista men också det absolut billigaste alternativet enhet av hårvara du kan köpa för att komma igång med iptv tittande. Google Chromecast gör det möjligt för dig att streama iptv sändningar från din mobil eller surfplatta. Här är en komplett guide i hur du går tillväga, och vart du köper en Chromecast billigast.

LÄS GUIDEN OM IPTV PÅ CHROMECAST