NORD-VPN-BANNER-BRA-1024x154

KÖP IPTV BOXAR HÄR

De iptv boxar, mediaspelare och tv box som en del också kallar dem för, är alla anpassade för att både kolla på IPTV. Utöver detta kan du även använda dem för att kolla på Netflix, TV4 Play och YouTube m.m. Det  du ser nedan är ett litet urval som vi tycker är vettiga och billiga, men det finns naturligtvis många fler modeller att välja på om du klickar dig vidare till respektive butik. Iptv boxarna på denna sida är alla från AliExpress som är världens näst största e-handel, och du sparar upp till 80% istället att köpa din iptv box i Sverige.

MK809-III-IPTV-BOX

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION

MK809 III Android TV kostar ynka 599 kr för en sticka. Med denna dongel kan du göra om din TV till en smart-tv. Dongeln har Androidsystem 4.2 förinstallerat vilket gör att du lätt kan installera och använda dina favoritappar direkt i tv-rutan. En bra uppgradering om du vill ha t.ex Netflix direkt i TVn eller spela upp filmer direkt ifrån datorn eller mobil.

KÖP FRÅN PRYLSTADEN: 599 :-

XIAMOI-MI-4K-MEDIASPELARE-FÖR-IPTV

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION

XiaomiTV BOX Mi är en utav de absolut populäraste IPTV boxarna som finns på marknaden. Till denna box ingår en liten och smäcker fjärrkontroll, som i mångt och mycket påminner om Apple TV’s gamla kontroller. I denna fullproppade boxen finner du operativsystemet Android, och du kan spela upp dina tv kanaler i full HD. Denna iptv box ansluts med wifi, och har hdmi anslutning till din tv.

KÖP FRÅN PRYLSTADEN: 790 :-

m8s-iptv-box-och-mediaspelare

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION

MS8 är mediaspelaren och IPTV-BOXEN som gör om din måttligt intelligenta TV-apparat till en smart pryl som kan användas till i stort sett allt du kan göra med en avancerad dator. Framtidens TV är inte bara en burk med några knappar och x antal programkanaler.
Med denna IPTV-BOX har du 4K och naturligtvis också WIFI uppkoppling.

KÖP FRÅN PRYLSTADEN: 899 :-

Minix-NEO-U9-H-KODI-IPTV-BOX

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION

Minix NEO U9-H – KODI IP TV BOX är boxen för dig som vill ha det värsta, och bästa på marknaden. Detta iptv boxen är full proppad med funktioner så som Octa Core Cortex A53 Processor (64-bit), KODI, FULL HD med 4K och Dolby surround-ljud via  optiska TOSLINK-porten som ger dig optiskt ljud. Boxen är förinstallerad med Android 6.0.1 Marshmallow.

KÖP PÅ PRYLSTADEN: 2.490:-

Pga av den rådande situationen med ett flertalet stora razzior runt om i Sverige mot IPTV-återförsäljare, kan vi inte länka till någon återförsäljare! Du kan läsa mera HÄR och HÄR om det senaste razziorna, så förstår du nog varför du nu ska skaffa dig en VPN OMG! För att köpa abonnemanget vi tycker är bäst, behöver du bara gå in på MonsterTV.se.

Var inte KORKAD, köp för i helvete en VPN för ett par hundra som skyddar din identitet!

Vad är en iptv box?

Med hjälp utav en så kallad IPTV BOX som inte är från telia, comhem eller viasat kan du kolla på tv-kanaler, men också på mycket annat. Dessa iptv-boxar har också arabiska, turkiska och andra nordisk-talande kanaler i sitt utbud.

Med Android inbyggt i sig från start, får du en smart iptv box med möjligheter att ladda ner tonvis av appar till dem. I mångt och mycket finns det mycket likheter med dessa boxar till datorer och mobiltelefoner. De har både processor och ramminne inbyggt i sig, och funkar som bryggan mellan internet och din tv.

Dessa små boxar är rena krutpaketen vilket märks när du kan streama 4k i din iptv box, och flera av dem är också iptv box som är inspelningsbar. Möjligheterna är oändliga och vill de veta vilken som iptv box som är bäst, så finns det bäst i test för iptv boxar.

Andra användningsområden för mediaspelare

Som vi nämnde ovan går det att använda mediaspelarna till så otroligt mycket annat än bara som en iptv box, de flesta köper dem faktiskt av andra syften. Har man inte en smart-tv, men ändå vill kunna kolla på Netflix, Youtube eller andra play tjänster är detta en utmärkt lösning.

Otroligt bra bildkvalitet med tv box

Idag har en tv box som dessa otroligt bra bildkvalitet, och näst intill alla är en 4k mediaspelare. Det betyder att du kan streama till din din tv i allra högsta upplösning via tv boxen.

Vilka skillnader finns mot vanliga boxar?

Till skillnad från traditionella tv boxar behöver du inte dra några sladdar till paraboler, utan allt sköts trådlöst via din wifi uppkoppling mot internet. När du köper din box brukar det ingå instruktioner om vilka appar du ska ladda ner för att kunna börja zappa på olika tv kanaler. Du måste också köpa ett kanalpaket för att kunna se alla kanaler, men även detta brukar det finnas instruktioner på hur du gör.

Så får du kanaler till iptv-boxen

Det vanligaste är att du får ett erbjudande om att köpa antingen 3, 6 eller 12 månaders abonnemang, där ca 5000 kanaler ingår. Av dessa kanaler finns alltid ca 60 svenska kanaler, med bland annat C More och Visats populära film och sport kanaler.

De få saker du behöver tänka på när du har skaffat dig en iptv box är att du måste minst ha 8 mbit/s uppkoppling, detta för att det inte ska hacka för dig när du kollar på olika program. Din TV måste och ha HDMI anslutning då alla boxar har denna typ av koppling mot din tv. I övrigt är det inte så mycket att tänka på.

Iptv boxarna kan också användas i lagliga syften!

OBS: Vi på IPTV King tycker det är viktigt att du vet om att det är olagligt att köpa ett kanalpaket och streama tv kanaler nästan gratis. Denna hemsida säljer själv inga sådana paket eller boxar (även om boxarna i sig inte är olagliga) , utan är bara till för att informera om vilka möjligheter det finns med boxarna.

Köp inte din box av svenska iptv leverantörer!

Vi tycker det dock finns anledning för oss att göra denna hemsida, då vi inte tycker om de utländska aktörerna som livnär sig på att sälja både olagliga kanalpaket, och boxar till Svenskar. För det första tar dem kraftiga överpriser på både boxar och abonnemang, och sedan så har de urusel kundservice. Inga returer är möjliga om något skulle gå sönder, då det inte vill avslöja sina adresser.

DE BÄSTA IPTV BOXARNA

iptv-boxFör dig som behöver en iptv boxen för svenska kanaler, så finner du några bra och billiga varianter nedan. Vi enbart listat boxar som säljs hos stora vanliga aktörer som elgiganten, netonnet med flera. Jag avråder dig starkt ifrån att köpa iptv box med eller utan abonnemang från hemsidor gjorda av iptv skojjarna. Till att börja med får du betala överpriser hos dem där det minst lägger på en 1000 lapp per box, och har dessutom ingen som helst kundservice att tala om.

Trasig box kan vara omöjlig att få utbytt!

trasig-iptvboxSkulle din box gå sönder har du ingen som helst garanti för att få en ny av dem, vilket du får om du köper en billig iptv box från Amazon.com och AliExpress.com som är mycket större och som inte livnär sig på iptv. Tyvärr är iptv leverantörerna i Sverige ofta mycket ljusskygga, vilket gör det näst intill omöjligt att få fatt i dem när du behöver hjälp med en trasig box t.ex.

LÄS DETTA INNAN DU KÖPER EN IPTV BOX

Viktig-information-om-iptv-boxarTänk på att vänta med att köpa ett kanal abonnemang tills dess att du har fått hem boxen. Det brukar nämligen ligga instruktioner om hur och vart du kan köpa dem billigt av boxtillverkaren i paketet.