NORD-VPN-BANNER-BRA-1024x154

Köp billig smart-tv för att kunna se på IPTV.

Köp en billig smart tv för att du ska ska kunna använda dig av iptv. På en vanliga tv behöver du annars ha en iptv box. Vill du slippa att ha en box, och bara skriva in koden som du får när du köper dig ett iptv abonnemang, så ska du köpa dig en smart-tv. Med den kan du sedan bara ladda ner appen du behöver för att kolla på iptv på din TV.

Vår lista med billiga TV-apparater

Eftersom att fokus på denna hemsidan är IPTV och inte tv apparater, så har vi endast valt ut ha med bra och billiga tv-apparater som fungerar bra ihop med iptv. Vi har alltså inte valt att ta vanliga platt tv apparater i denna lista!

Smart-TV-för-IPTV-kanaler

hitachi-32-tums-smart-tv-1

Billig 32-tums tv från Hitachi:

Här har du den billigaste 32-tums smart-tv vi kunde hitta på nätet. Denna TV-Apparat är både HD-ready, och kopplas upp mot ditt internet hemma trådlöst med Wifi.

 • HD-ready 1366 x 768
 • 2 st HDMI & 1 USB port

Hitachi-logotyp-1

Hitachi 32 tums TV med WiFi

KÖP DENNA TV FÖR 2.995 :-

43-tums-billig-tv

Billigaste 43 tums smart tv nu:

Luxor har sedan länge gjort sig kända som en billig tv-tillverkare, och här har man hostat fram den billigaste 43 tums smart-tv vi kan hitta just nu.

 • UHD 4K-TV
 • Bluetooth

Luxor-Logotyp

Luxor Billig 43 tums LED-TV

KÖP DENNA TV FÖR 3.795 :-

Bästa-49-tums-TV

Hitachi 49-tums TV till lägsta pris:

Även i 49-tums storleken på Tv var Hitachi ännu en gång bästa alternativet om du vill köpa din en billig smart-tv apparat.

 • 3840 x 2160 pixlar
 • Energiklass A+

Hitachi-logotyp-1

Bästa 49-tums TV från Hitachi

KÖP DENNA TV FÖR 5.399 :-

Billigaste-50-tums-tv-apparat

Billigast 50 tums smart platt tv:

Kanske våran favorit utav alla tv apparater vi har listat här. När en Sony är billigast 50 tums smart platt tv så vet du att det är läge att slå till och köpa.

 • 1920 x 1080 (Full HD)
 • Digital optisk ljudutgång

Sony-Logotyp

Sony 50-tums Full-HD TV

KÖP DENNA TV FÖR 5.590 :-

Samsung-UHD-TV

Samsung’s billiga 55 tums smart-tv:

Passa på att köpa denna billiga 55 tums smart-tv från Samsung för otroliga 6.990 kr just nu. Denna bildskärmen har allt och lite till, och det till ett otroligt lågt pris.

 • 4K med HDR (High Dynamic Range)
 • TV-Mottagare DVB-C, DVB-S2, DVB-T2

Samsung-Logotyp

Samsung 55-tums TV med HD

KÖP DENNA TV FÖR 6.990 :-

Philips-65-tums-tv-apparat

65 tums billig platt-tv från Philips :

När vi kommer till tv-storlekar på över 60 tum är det Philips som är herren på täppan. Här är en bra och grymt prisvärd billig platt-tv från Philips.

 • Dolby Vision och Dolby Atmos
 • SAPHI TV-gränssnitt & Micro Dimming Pro

Philips-Logotyp

Philips 65 tums TV med UHD

KÖP DENNA TV FÖR 9.990 :-

Bäst-70-tums-smart-tv-billigt

Bra 70 tums tv billigt från Philips:

Köp den värsta tv:n, här har du en bra 70 tums LED-TV billigt från Philips. Här har du en tv med suverän bildkvalitet, och HDR10+ för bättre kontrast, färg och skärpa.

 • 3-sidig stämningsfull Ambilight
 • 1200 Picture Performance Index

Philips-Logotyp

Philips 70 tums Ambilight-TV

KÖP DENNA TV FÖR 12.590:-

Vad är Smart TV?

Smart tv är namnet på de tv apparater som man kan installera olika appar på, så som de appar man behöver ha för att kunna få in alla IPTV kanaler på tv’n. Men du kan även använda andra vanliga appar så som SVT Play, Netflix, Spotify, YouTube och nästan alla andra play tjänster som är gratis på nätet.

Koppla upp din TV mot internet

För att du ska få in dem i din tv behöver du bara koppla upp din smart tv mot internet, vilket du kan göra både med sladd eller med wifi. Alla smart-tv apparater har olika play tjänster som du kan ladda ner det vanliga apparna på.

Andra roliga saker du kan göra är att du kan stoppa i USB till trådlösa tangentbord och mus, vilket gör att du kan sitta och surfa på nätet med din tv.

Hur kollar jag på IPTV på en smart-tv?

För att du ska kunna kolla på IPTV på din smart tv behöver du först ladda ner den appen du måste ha för det abonnemanget du har köpt, vilket du får reda på när du köpt ditt iptv abonnemang.

När du installerat appen du behöver ha på tv:n, behöver du bara logga in på appen med koden du får av den du köpt du iptv abonnemang. Du får nu upp en hel lista med iptv kanaler, som du kan börja kolla på.

Vanliga storlekar

Det finns hur många storlekar som helst egentligen på smart tv apparater, men några är ändå betydligt mer vanliga. Den ända anledningen till att välja en vanligare storlek på smart tv apparater, är att möbeltillverkare också gör sina media möbler efter dessa storlekar oftast.

32 tums smart tv – Cirka 70 cm på bredden, och 40 cm på höjden!

55 tums smart tv – Cirka 120 cm på bredden, och 70 cm på höjden!

65 tums smart tv – Cirka 144 cm på bredden, och 81 cm på höjden!

Bästa smart-tv

Vilken som är den bästa smarta tv beror ju naturligtvis hur billig smart-tv du har tänkt att köpa, då det blir orättvist att jämföra en smart tv för 5000 kr mot en för 10.000 kr. Naturligtvis kommer det vara skillnad på dem, med det som är intressant är om skillnaden verkligen är värd prisskillnaden också.

Populära TV-tillverkare

Men en tumregel brukar vara att man kanske inte ska köpa billigaste smart-tv, utan ta en billig platt-tv som ligger någonstans i mitten av dyrast och billigast. Ofta hittar du i dessa prisspann LED-TV tillverkare som Samsung och Philips.

Billigaste smart tv, med hög kvalitet

Både Samsung och Philips tillverkar platt tv-apparater som är välkända, och erkänt av bra kvalitet. Igen av dem är vare sig billigaste smart tv du kan köpa, men inte heller det dyraste.

Gör om din gamla tv till en smart tv

För dig som inte har lust att lägga ut pengar på att köpa en helt ny smart tv, finns det ett billigare alternativ för att få din gamla tv att bli smart. Allt en smart tv egentligen har i sig som din gamla tv inte har, är mer eller mindre en mobiltelefon.

För ett par hundra kronor kan du köpa en IPTV BOX, vilket gör att du kan göra allt + lite till med din tv som en smart tv kan. Du får både Wifi, Android och alla andra tjänster du behöver för att kunna kolla på iptv på din gamla tv.

Hur stor behöver skärmen vara?

Detta beror ju till väldigt stor del hur långt ifrån du kommer att sitta när du kollar på din tv. Idag har TV-apparaterna så pass bra och skarp upplösning så man kan sitta nära dem utan att det pixlar sig. En annan enkel tumregel är, ju fler som ska kolla på TV’n, just större behöver du ha. Naturligtvis är det också fördel med en större tv om du ska se från långt avstånd, där ett sådant exempel kan vara om du står i köket och lagar mat samtidigt. Det ända du ska tänka på är att ju större en tv är, ju mer väger den också. Kolla noggrant upp de väggfästen du köpt orkar att bära upp din tv, så det inte slutar med en en katastrof.

De olika upplösningarna

Det kan vara svårt att hänga med i svängarna idag när tekniken går så snabbt framåt, och när det kommer till vilken upplösning en tv har känner många det hopplöst. Vi har satt ihop en liten guide, som förhoppningsvis gör det lite lättare för dig med alla dessa termer.

 • HD1280×720 pixlar
 • Full HD1920×1080 pixlar
 • 4K / UHD3840 x 2160 pixlar
 • 8K7680 x 4320 pixlar

Behöver man ha 4K TV?

Detta är den storlek på tv-apparater som nu börjar att bli bransch standard, och allt fler kanaler väljer att sända i 4k. Så enligt oss är det lika bra att redan nu gå över till en 4k tv, för det är dit vi är på väg ändå.

Tekniker som används i TV-apparater

Idag finns det främst 4 olika tekniker en tv-apparater är gjord i, så är får du en liten snabb guide på vad det olika förkortningarna för det olika teknikerna betyder.

 • LED – LED är en halvledare som lyser när en elektrisk laddning passerar genom den. Lysdioder är vanligtvis gröna, blåa eller röda, men de kan vara ett sortiment av andra färger eftersom de har blivit populära med fallbelysning.
 • OLED – OLED står för Organic Light-Emitting Diode. Något överraskande har “Light Emitting-Diode” -delen av det namnet ingenting att göra med en LED-bakgrundsbelysning som det gör med QLED- och LED-TV-apparater. Istället hänvisar det till det faktum att varje enskild pixel i en OLED-TV också är ett litet, litet LED-ljus – men ett som är otroligt tunt och kan producera både ljus och färg i ett enda element. Med andra ord behöver inte OLED-TV-apparater en bakgrundsbelysning eftersom varje pixel producerar sitt eget ljus.
 • QLED – QLED står för Quantum Light-Emitting Diode. I icke-geek-speak betyder det att en QLED-TV är precis som en vanlig LED-TV, förutom att den använder “kvantpunkter” inbäddade i sin LCD-panel – små nanopartiklar som dramatiskt förbättrar färgen och ljusstyrkan jämfört med dess icke-kvant-LED motsvarigheter. Tekniken togs inledningsvis till konsument-tv-apparater av Samsung, men tack vare ett licenspartnerskap använder andra tillverkare den också.