Se-på-tv4-play-premium-gratis-1
NORD-VPN-BANNER-BRA-1024x154

TV4 Play Premium Gratis

Dom senaste åren har det blivit otroligt populärt att kolla på gratis premium kanaler via iptv, och det är inte så konstigt det. Priserna bara skenar iväg på varje tjänst, och idag måste man ha flera olika tjänster.

Glädjande nog för svenskarna är att de på senare tid har kommit alternativ som iptv, vilket har gjort det möjligt att se alla premium kanaler nästan helt gratis. Vi på IPTVKING.SE har skrivit många artiklar om hur det fungerar, och vad det kostar att köpa ett iptv abonnemang.

Olagligt att streama tv4 play premium

Vi vill dock höja ett varningen finger, och göra dig medveten om att det i Sverige är olagligt att stream tv4 play premium gratis med iptv. Oavsett som du bara köper ett iptv abonnemang, eller om du spelar upp via en iptv box så är det inte lagligt.

Blir du påkommen riskerar du att böta många tusen, då dessa iptv abonnemang innehåller många tusen premium kanaler oftast. För att se vilka kanaler som brukar ingå kan du kolla här på vår artikel om kanaler som brukar ingå i ett iptv abonnemang.

Vidta försiktighetsåtgärder

Om du ändå väljer att bryta mot lagen och ändå köpa ett pirat abonnemang med alla sport kanaler, filmkanaler och serie kanaler som bara kostar ca 300 kr om året, så bör du se till att dölja dina aktiviteter på nätet.

Efter förra månadens stora razzia kör näst intill alla som använder iptv med en så kallad VPN, vilket kostar 219 kr om året och gör att du döljer din ip. Vill du lära dig mer om hur du sopar igen dina spår, så kan du läsa våran guide om säkerhet.

Se tv4 play premium från hela världen

En annan stor anledning till varför många skaffar sig iptv abonnemang är att det gör det möjligt att kolla på sina favorit program från hela världen. Många gånger så är det som så att en kanal köper bara rättigheter till att sända ett program i Sverige, vilket gör att du inte kan se på det när du är utomlands.

Många program på både tv4 play premium, men även på SVT play kan synsätt är inte streama utomlands den lagliga vägen. Detta är också något som stört många, vilket har gjort att många skaffat sig iptv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *